Wij zijn er voor u met logistieke dienstverlening van A tot Z, waaronder gasmetingen en veterinaire en fytosanitaire keuringen.

Veterinaire en fytosanitaire keuringen


De Europese Unie schrijft voor dat alle ingevoerde goederen van dierlijke of plantaardige oorsprong op uniforme wijze worden aangegeven. Portmade Services speelt een belangrijke rol in het bewaken van de voedselveiligheid en het dierenwelzijn bij import in de havens van Antwerpen, Rotterdam en Zeebrugge.

Portmade Services is uw ervaren partner voor professioneel advies en correcte aangiften bij veterinaire en fytosanitaire keuringen

Gasmeting en gasvrijcertificatie


Het begassen van containers is complexe materie. Portmade Services staat u bij met onderbouwde informatie en het nodige inzicht. We hebben jarenlange ervaring met controles op gebruikte gassen. We volgen wetgeving en vereisten non-stop op en werken nauw samen met de betrokken diensten. Hierdoor geniet u bij ons van de meest betrouwbare en flexibele service.

Als containers moeten geopend worden voor een douanecontrole of veterinaire inspectie, zorgen wij voor de gasmeting en gasvrijcertificatie.

Logistieke dienstverlening


De steeds wijzigende regelgeving en het toenemende aantal richtlijnen maken logistiek complexer. Daarom bieden wij onze logistieke expertise aan als ondersteuning van uw activiteiten.

Portmade Services staat tot uw dienst met transport, opslag, behandeling, verpakking en verdeling van goederen, fiscale dienstverlening, lading- en transportverzekering enzovoort.
Logo AEO Logo ISO9001