Voor optimale communicatie, efficiënte digitalisering van logistieke aangiften en voor innovatieve toepassingen gaat u het best met ons in zee.

Clevere communicatieset-up


Hergebruik van data van onze klanten is de hoofddoelstelling van onze dienstverlening.  Ophalen van data via communityplatformen zoals Nxtport, Brucloud, RX/Seaport, Portbase en Tradelens komt uw datakwaliteit ten goede.

Om het hergebruik van gegevens te faciliteren kunnen we ook een flexibele interface opzetten met verschillende SAP-, ERP-, TMS- en andere systemen.

Het opvolgen van digitaal ontvangen en aan de overheden bezorgde aangiften gebeurt via onze control tower. Die garandeert op werkdagen van 6 tot 21.30 uur de continuïteit.

Lees meer

PORT@PP, INNOVATIEVE HAVENTOEPASSINGEN OP MAAT


Port@pp maakt ondernemingen wegwijs in havenprocessen, logistieke flows, administratie bij in- of uitvoer en compliance met douanewetgeving. Daarnaast ontwikkelt en beheert Port@pp mobiele en webtoepassingen die de interactie tussen logistieke partijen en havenactoren efficiënter maken.

Dit doen we door bestaande werkprocessen te analyseren en alternatieven ter verbetering voor te stellen. Die krijgen vorm in een gebruiksvriendelijke webapplicatie, inclusief online opleiding en ondersteuning van alle gebruikers.

Meer info

Pionira digitaliseert maritieme aangiften


Pionira biedt innovatieve digitale oplossingen (e-CMR, e-Delivery note, ECD, e-Annex7…) voor transport en logistiek. Gericht op het verbeteren van de productiviteit en efficiëntie in de logistieke administratieve processen. Inclusief de mogelijkheid om e-aangiften digitaal te ondertekenen

Meer info

Logo AEO Logo ISO9001